JMUN (İNGİİLİZCE)

Öğretmenin Adı:

Müge BİLGİLİ- Melek ÇIĞIRGİL

Kulüp Amaçları:

Birleşmiş milletlerin simulasyonu olan MUN’ın ortaokul öğrencilerine uygun olan formatı, JMUN öğrencilerin dünya sorunlarına karşı duyarlılıklarını arttırıp, çözüm bulmalarını sağlayan ve bu konu üzerinde konferanslara katılıp öğrendikleri yabancı dilde münazara etmelerini sağlayan bir çalışmadır.

Birleşmiş Milletler ilkelerinin ülkemizde geleceğin gençleri arasında özümsenmesini, öğrencilerin bilgi seviyelerini ve diplomasi becerilerini arttırmalarını, güncel uluslar arası konuları tartışarak yaratıcı çözümler ortaya koymalarını sağlayabilecek çalışmaların yapılmasını sağlamak.

Amacımız; JMUN kulübünde yer alacak öğrencilerimizle yürüteceğimiz çalışmalar sonucunda ulusal ve uluslararası düzeyde yapılacak konferanslara katılarak onların hem İngilizcelerini geliştirmek hem de dünya sorunlarına duyarlı birer birey olarak yetişmelerini sağlayabilmektir.

Kulüp Katılım Kriterleri:

7 sınıf öğrencisi olmak