Temizlik Hizmetleri

Okulunuz öğrencileri, öğretmenleri ve çalışanları açısından üzerinde dikkatle durulması ve titizlikle takip edilmesi gereken işlerin başında temizlik hizmetleri gelmektedir

Okul yönetimiyle her konuda ortak çalışan Sodexo, temizlik konusunda da hizmetin yürütüleceği alanların belirlenmesinde katkı sağlıyor ve bu bölgelerin yüzey analizlerini yaparak en uygun malzeme alternatiflerini seçiyor. Böylece çocuklarımızın gün boyu bulundukları ortamda hijyeni sağlıyor ve yüzeylerin korunmasına katkıda bulunuyoruz.

Çocuklarımızın, günün büyük bir bölümünü okulda geçirmeleri sebebiyle onlara temiz yaşam alanları sunmak, önemle üzerinde durduğumuz konulardan biridir. Bu hassasiyetin farkında olarak çocuklarımıza her an, her yerde temiz bir ortam sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.