Genel Müdür

Sabrina ATASEVEN

Özel İzmir Saint Joseph Fransız Lisesinden 1996, Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. 1999 yılında Özel İzmir Saint Joseph Lisesi, 2002’de Fransa’da Ecole Saint Raphael ve Ecole Saint Charles, 2006’da İskenderiye’de College Saint Gabriel & College Saint Marc ve Ecole Matemelle College Da La Salle’de staj yaptı.

Öğretmenlik kariyerine 2001 yılında Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında Fransızca Öğretmeni olarak başladı. 2007 yılında Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Anaokulu Koordinatörü olan Ataseven 2016 yılına kadar anaokulu müdür yardımcılığı, ilkokul müdür yardımcılığı, eğitim koordinatörlüğü ve okul müdür yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2016 yılında Özel Piri Reis Okulları Kurucu Temsilcisi ve Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Müdürlüğü görevlerine atanan Ataseven Haziran 2022’de Özel Piri Reis Okulları Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Başta çocuk gelişimi, eğitimde oyun, öğrenme odaklı sınıf yönetimi, yaratıcı drama olmak üzere çok sayıda meslek içi eğitim alan, yurtiçi ve yurtdışı pek çok seminere katılımcı ve organizatör olarak katılan Ataseven, İzmir Saint Josephliler Derneği ve APFİZ üyesidir.