Yılın “Altın Ses”i belirlendi

17 Kasım 2019

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında, okulu telefonla arayanları sesiyle Fransızca olarak karşılayacak öğrenciyi belirlemek için düzenlenen ''VOIX d'OR/ Altın Ses Yarışması”nın 6.’sı yapıldı.

İki aşamalı olarak yapılan organizasyonda ilk olarak 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında her şubeden temsilciler belirlendi. Finale kalan öğrenciler 13 Kasım 2018 Çarşamba günü altın ses olabilmek için yarıştı.

Yarışma sonucunda Alya Aydoğdu “Altın Ses 2019” oldu ve bu öğretim yılında okulu telefonla arayanları sesiyle karşılama hakkını kazandı.

Finale katılan diğer yarışmacılardan Zeynep Yazıcı “En Yumuşak Ses”, Thedora Korkmaz “En Hoş Ses”, Ela Selçuk “En Dokunaklı Ses”, Şule Biran “En Büyüleyici Ses”, Selin Naz Alibey “En Şiirsel Ses”, Karya Özboyacı “En Melodik Ses”, Deniz Çakır “En Neşeli Ses” ödüllerini kazandı.