Okulda atık defilesi

26 Şubat 2020

TRN_97682


Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları, öğrencileri okul projesi kapsamında atık malzemelerden yaptıkları şapkaları karnaval havasında bir defile ile arkadaşlarına sergiledi.

Yabancı dil eğitiminde dilbilgisinin yanı sıra kültürel boyuta da önem veren ve dersleri özel etkinlikler ile zenginleştiren Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Yabancı Diller Bölümü, tüm dünyada karnavalların düzenlendiği ay olan Şubat ayını okulun yıllık projesi olan “Ayırıyoruz, Dönüştürüyoruz! (Réduisons, Trions, Recyclons!)" ile birleştirdi. Öğrencilerin bir yandan karnaval havasını yaşaması diğer yandan da çevre duyarlılığını arttırmak amacıyla atık malzemelerden yapılan şapka ve maskelerle defile düzenlendi.

Defile için anaokulu öğrencileri atık malzemelerden kendilerine maske, 1 ve 6. sınıf öğrencileri ise şapka, kasket ile bere tasarladı. Sabah töreninde 2. sınıf öğrencilerinin eğlenceli Fransızca şarkısı eşliğinde önce anaokulu öğrencileri daha sonra da ilkokul öğrencileri tasarladıkları aksesuarlar ile arkadaşlarına defile yaptı.

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img