Okul korosuna başarı ödülü

25 Nisan 2023

kapak

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Korosu, İzmir Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’nden ödül ile döndü. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Polifonik Korolar Derneği (TPKD) İzmir Şubesi tarafından 11- 16 Nisan tarihleri arasında bu yıl 2’si düzenlenen festivale yetişkin, genç ve çocuk olmak üzere 81 koro katıldı. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen festivale Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 2, 3, 4, 5 ve 6. sınıf öğrencilerinden oluşan 40 kişilik koro ile katıldı. Türkçe, Fransızca ve İngilizce olarak 6 şarkı seslendiren Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Korosu  “Sololu Yapıt Yorumlamada Başar Ödülü’ne’’  layık bulundu.