Minnet, saygı ve özlem ile

10 Kasım 2022

gpr kapak

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük komutan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 84. yılında Özel Piri Reis Okullarında düzenlenen törenlerle minnet, saygı ve özlem ile anıldı. Saat 09.05’te saygı duruşu ile başlayan törenleri İstiklal Marşı’nın okunması ve Türk Bayrağının yarıya indirilmesi takip etti. Okul idarecileri ve öğrencilerin Atatürk köşesine çiçek bırakmalarının ardından kültür merkezinde devam eden törenler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kişiliği, dünya görüşü ve bilime verdiği önemi anlatan konuşmalar, 3, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinin sunumları, oratoryolar ve şarkıların söylenmesi ile sona erdi.