Minik dostlar için slogan ürettiler

06 Ekim 2020

ayşee2

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında 5. sınıf öğrencileri, her yıl yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl sokak hayvanları konusunda farkındalık yaratmak için çalışacak.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılında Fransızca dersinde “PiriZaniaux” adlı sosyal yardımlaşma projesini yürüten 5. sınıf öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde projenin ilk çalışmasını yaptı. Fransızca sloganlar üreten 5’ler evlerinde bulunan hayvanlarını arkadaşlarına tanıttı.

Öğrencilere toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilinci kazandırmak amacıyla düzenlenen PiriZanimaux Projesi ile 5. sınıf öğrencileri yıl boyunca Fransızca derslerinde sokak hayvanları konusunda minik araştırmalar yapıp logo tasarımları, şiir yazma gibi farklı etkinlikler gerçekleştirerek sokak hayvanlarının yaşam şartlarının iyileştirilmesi konusunda farkındalık yaratmaya çalışacak.