İlkokulda satranç heyecanı

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 2021-2022 Minikler ve Küçükler Okul Satranç Turnuvası tamamlandı. Okul fuayesinde 9- 10 Haziran 2022 tarihlerinde 6 tur üzerinden düzenlenen ilkokulda okuyan 132 öğrenci katıldı. Büyük bir çekişme içerisinde geçen turnuvada Minikler 1. Sınıflar kategorisinde Doruk Gacamer, Minikler 2. Sınıflar kategorisinde Ala Şen, Küçükler 3. Sınıflar kategorisinde İlber Kaya Yılmaz, Küçükler 4. Sınıflar kategorisinde Sinan Aşıkoğlu birinciliği kazandı. Anaokulunda düzenlenen Süper Minikler Satranç Turnuvasına katılan 57 anaokulu hazırlık sınıfındaki öğrencisine turnuva sonunda ödülleri verildi.