İklim değişikliğini öğrendiler

17 Aralık 2021

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 4. sınıf öğrencileri iklim değişikliği, iklim değişikliğinin neden olduğu felaketler ve fosil yakıtlar hakkında semirene katıldı.

Dünyanın karşı karşıya olduğu en büyük sorun olan iklim değişikliği ile mücadele ederek fosil yakıtların kullanılmadığı bir dünya yaratmak amacıyla çalışmalar yürüten 350.org Derneği Uluslararası Kampanyalar Yöneticisi Mahir Ilgaz, “Sürdürülebilir Yaşam Projesi” kapsamında Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 4. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilere iklim, hava durumu ve iklim değişikliği kavramlarını açıklayan Ilgaz, sera gazları ve sera etkisi, iklim değişikliği ile fosil yakıtların iklim değişikliği üzerindeki etkilerini anlattı.