Hedef sıfır atık

25 Aralık 2019

IMG_20191204_1438482

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarının öğrencilerde çevre duyarlılığını geliştirmek, daha yaşanır bir çevreye sahip olabilme konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında yürüttüğü sıfır atık projesi “Azaltalım, Ayıralım, Dönüştürelim” çeşitli etkinlikler ile sürüyor.

Okulda gerçekleştirilen her etkinliğin içerisine adapte edile proje uyarınca her Çarşamba öğlen arasında öğrencilerin fen bilimlerine olan ilgisini arttırmak ve el becerilerini geliştirmek için yapılan eğlenceli deneylerde geri dönüşümlü atık malzemeler kullanıldı. Öte yandan velileriyle okulda etkinlik yapan 1’ler ile büyükanne ve büyükbabalarını okulda ağırlayan 2’ler yeni yıl hediyelerini atık malzemelerden hazırlayarak sürpriz yaptı.