Gökyüzü gibi bir şey bu çocukluk

18 Mart 2024

kapak

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 6. sınıf öğrencileri geleneksel şiir gecesinde velilerini çocukluklarına döndüren bir gösteri ile okulda ağırladı. Ünlü Şair Edip Cansever’in “Gökyüzü gibi bir şey şu çocukluk, hiçbir yere gitmiyor” dizeleri Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarının geleneksel şiir gecesinde dünyaca ünlü şair ve söz yazarlarını buluşturdu. Öğrencilerin farklı yazım türlerini tanımaları, sahne sanatlarını deneyimlemeleri amacıyla Okuma Sevgisi Projesi kapsamında düzenlenen geleneksel şiir gecesinde 6. sınıflar çocukluğa dair duyguları Türkçe, Fransızca, İngilizce dizeler ve danslar eşliğinde dile getirdi.