Çok “tuhaf” bir gün

10 Aralık 2019

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları, anaokulu öğrencileri okula başlamalarının 90. gününü “Tuhaf” bir şekilde kutladı.

İçerisinde birçok “Tuhaflık” barındıran Salı günü öğrenciler için ilginç, ilginç olduğu kadar da eğlenceli bir şekilde geçti. Minik öğrenciler sabah okula evlerinde bulunan atık malzemelerden yaptıkları alışılagelmiş kostümlerle geldi. Anaokulunun yıllık projesi “Kutu Kutu Ekoloji(Eco-Jeux)” yi okulun geri dönüşüm projesi olan “Azaltıyoruz, Ayırıyoruz, Dönüştürüyoruz (Réduisons, Trions, Recyclons)” ile birleştiren minik öğrenciler güne üzerlerindeki tuhaf kostümlerle bütün okula spor yaptırarak başladı. Kahvaltıda sütü kaseden içip simidi ise bardaktan yiyen minikler okul içerisinde doğanın korunması ile ilgili sloganlar atarak gezdi. Gün boyu yaptıkları tuhaf etkinlikler ile okula başlamalarının 90. gününü kutlayan minik öğrenciler günü hatıra yüzde 100 atık kağıtların içine gizlenmiş çiçek tohumlarını alarak tamamladı.