Çanakkale destanı anıldı

18 Mart 2022

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında düzenlenen tören ile kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ile başlayan tören iki öğrencinin dünya tarihinin en büyük destanı olan Çanakkale Zaferi’nin önemini anlatan konuşması ile başladı. Konuşmanın ardından tören 7. sınıf öğrencilerinin müzik öğretmenlerinin ezgileri eşliğinde sunduğu “Çanakkale Destanı Oratoryosu” ile sona erdi.