2023’ün “Altın Ses”i belirlendi

23 Kasım 2022

altın ses kapak

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında, yıl boyunca okulu telefonla arayanları sesiyle Fransızca olarak karşılayacak öğrenciyi belirlemek için düzenlenen ''VOIX d'OR/ Altın Ses Yarışması”nın 9.’su gerçekleştirildi.

İki aşamalı olarak yapılan organizasyonda 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında her şubeden seçilen temsilciler final yarışmasında karşılaştı. Büyük çekişme içerisinde geçen finalin sonunda Nursena Şahin “Altın Ses 2023” seçilerek 2022- 2023 Eğitim ve Öğretim Yılında okulu arayanları sesiyle karşılama hakkını kazandı. Diğer yarışmacılardan Nil Üçpınar “En Büyüleyici Ses”, Kaan Özbirinci “En Hoş Ses”, Zeynep Kocamaz “En Yumuşak Ses”, Nil Hacıhalil “En Dokunaklı Ses”, Troy Alp Mertler “En Şiirsel Ses”, Erman Rüzgar Gencer “En Melodik Ses”, Berrak Su Başarır “En Neşeli Ses”, Metehan Akbelen “En Enerjik Ses” ve Emir Gerlek “En Güzel Ses” ödülünü aldı.