2 yıl sonra yeniden

05 Aralık 2021

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarının pandemi nedeniyle iki yıldır ara verilen geleneksel doğa yürüyüşleri yeniden başladı.

Seferihisar’ın Gödence Köyü’nde gerçekleştirilen doğa yürüyüşünde 3 ve 4. sınıf öğrencileri ile öğretmenlerden oluşan yaklaşık 80 kişilik kafile ormanlık alandaki yaklaşık 10 km’lik etabı tamamladı. Sabah erken saatlerde okulda buluşan öğrenciler servisler ile Gödence Köyü Meydanına geldi. Köyü tanımak için küçük bir tur atan öğrenciler ardından zeytin ve dağ çileği ağaçlarıyla çevrili 10 km’lik parkurda yürüyüşe geçti. Öğrenciler verilen öğlen yemeği molasından sonra okulun 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı kurum projesi olan “Sürdürülebilir Yaşam Projesi” kapsamında yanlarında getirdikleri meyve tohumlarını toprakla buluşturarak can sularını verdi.