2’ler anlattı 1’ler dinledi

16 Aralık 2022

kapak

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 2. sınıf öğrencileri “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” dolayısıyla 1. sınıf öğrencilerine sunum yaptı. Her yıl 12- 18 Aralık tarihleri arasında kutlanan “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası”, Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında 2. sınıf öğrencilerinin hazırladığı bir etkinlik ile kutlandı. 1. sınıf öğrencilerinin izleyici olarak katıldığı etkinlik yerli malı kullanmanın önemini anlatan animasyonların izlenmesi ile başladı. Küçük kardeşlerine ürünlerin etiketleri üzerinde bulunan 869 kodunun ne anlama geldiğini, yerli malı kullanmanın önemini anlatan 2’ler son olarak tutumlu olmakla ilgili atasözlerinden ve şarkılardan örnekler verdi.