19 Mayıs coşkusu

22 Mayıs 2023

19mayıs kapak

Özel Piri Reis Okulları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk Milleti’nin kaderini değiştirmek amacıyla Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 104. Yıldönümü Özel Piri Reis Okullarının Güzelbahçe ve Karşıyaka kampüslerinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Törenler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ortaokul öğrencilerinin Atatürk’ün Gençliğe Hitabı ile Gençliğin Atasına Cevabı’nı okuması ile süren törenler bando ve dans gösterilerinin ardından tüm okulun İzindeyiz Yüce Atam adlı marşı okuması ile sona erdi.