100. Yıl coşkusu

31 Ekim 2023

gprtorenkapak

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında coşku ile kutlandı. 23 Ekim Pazartesi günü başlayan kutlamalar 24 Ekim günü anaokulu öğrencilerinin velileri ile birlikte yaptığı etkinlik, fener alayı ve 29 Ekim Pazar günü yapılan tören ile sürdü. Okul bahçesinde yapılan tören 2. sınıf öğrencilerinin zeybek gösterisi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’in 10. Yılında yaptığı konuşmanın dinlenmesi ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve okul müdürünün konuşmasını 4’lerin “29 Ekim Oratoryosu” izledi. Tören 6. sınıf öğrencilerinin oluşturduğu Türkiye haritası ile yaptıkları folklor gösterisi ve okul korosunun seslendirdiği marşların ardından sona erdi.