3’ler alışverişte

kappak

Öğrencilerin doğru tüketim alışkanlıkları edinmeleri amacıyla düzenlenen gezide 3. sınıflar önce semt pazarına ardından da postaneye gitti. Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 3. sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi dersinde bilinçli tüketim ve PTT hizmetleri konularını işledikten sonra dersi yaşayarak pekiştirdi. Önce semt pazarına giden öğrenciler evde ailelerinin hazırladığı ihtiyaç listesinde yazan ürünleri alarak ihtiyaç ve istek arasındaki farkı görme şansı elde etti. Ailelerinin hazırladığı alış- veriş listesindeki ürünleri almanın keyfine varan 3’ler daha sonra PTT ofisine giderek sevdikleri bir kişiye tebrik kartı gönderdi.