Piri Reisliler uluslararası finallerde

03 Nisan 2019

IMG_92672


İstanbul Koç Okullarında yapılan WSC (World Scholar’s Cup) İstanbul Turnuvası’na katılan Özel Piri Reis Okulları, WSC’nin 6 ülkede yapılan uluslararası finallerine katılma hakkı kazandı.

Dünyanın 40 ülkesinde İngilizce eğitim yapan okullar arasında düzenlenen Dünya Bilginler Yarışması (World Scholar’s Cup)’in İstanbul’da yapılan bölgesel turnuvasına katılan Piri Reisli öğrenciler toplam 50 madalya ile geri döndü. İstanbul Koç Okullarında 28- 29 Mart tarihlerinde düzenlenen turnuvaya İstanbul, İzmir, Denizli, Mersin, Ankara gibi iller de bulunan farklı okullardan yaklaşık 850 öğrenci katıldı.

Öğrenciler  “A World On The Margins” temasında edebiyat, tarih, bilim, özel alan, sanat ve müzik olmak üzere 6 kategoride yarıştı. Öğretim dili İngilizce olan okulların öğrencileri ile 9 takım halinde yarışan Piri Reisli öğrenciler turnuvada 14 altın, 36 gümüş ve 6 onur madalyası aldı. Özel Piri Reis Okulları bu sonuçlar ile bu yıl Hollanda, Çin, Avustralya, Kazakistan, Filipinler ve Güney Afrika’da yapılacak olan uluslararası finallerden seçeceği birine katılma hakkını elde etti.

ALINAN BAŞARILAR

Jülide Çavuşoğlu 1 bireysel gümüş, Atınç Emnalar 1 bireysel gümüş, Meriç Reyhan 1 Da Vinci gümüş, Ilgın Serin Senger 1 takım gümüş, Michel Jedi Arcas 1 takım gümüş, Naz Dereci 1 takım gümüş, Azra Zeynep Aktuğ 2 bireysel altın, 2 takım gümüş, Alara Aslantepe 1 takım gümüş, Ege Dereci 1 takım gümüş, Derin Pala 1 takım altın, Batu Yıldız 1 takım altın, Zeynep Bakkal 1 bireysel gümüş, 1 takım altın madalya kazandı.

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img