Öğrendiklerini pekiştirdiler

22 Mart 2019

SXWC04852

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencileri  “Görgü Kuralları Eğitimi” kapsamında öğrendikleri sofra kurallarını restorantta yaptıkları uygulama ile pekiştirdi.

Okula başladıkları andan itibaren yaşam boyu kullanacakları görgü kurallarını eğitimini almaya başlayan Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları 2, 3, ve 4. sınıf öğrencileri derslerde teorik olarak öğrendikleri sofra kurallarını okul dışında uygulama imkanı buldu. “Uygulamalı Yemek Seansları” eğitim kapsamında öğlen yemeğinde Güzelbahçe’de bir restorana giden öğrenciler burada bir yandan okulda öğrendiklerini pekiştirme imkanı bulurken bir yandan da keyifli vakit geçirdi.