Minikler gizli hazineleri buldu

20 Mart 2019

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları anaokulu öğrencileri Frankofoni Haftası etkinlikleri kapsamında okudukları hikayelerde bulunan gizli hazineleri buldu.

Güzelbahçe Piri Reis’in minik öğrencileri Frankofoni Hafası etkinlikleri için bu yılın proje konusu olan “Kitaptan Çıkan Dünyam” kapsamında her kıtadan farklı bir hikayeyi okuyarak keşfetti. Okudukları hikayeleri kendilerine göre yorumlayan minik öğrenciler “Bir Varmış Bir Yokmuş: Kitabın Saklı Harikaları (Il était une fois les merveilles cachées) adlı bir de gösteri hazırladı. Anne babaları karşısında ilk kez sahneye çıkan miniklerin gösterisi klip ve skeçlerin ardından söyledikleri Fransızca şarkı ile sona erdi.