Kentin iki yakasını birleştirdiler

14 Ekim 2019

12

Piri Reisli öğrenciler İnciraltı ve Bostanlı’da düzenlenen bisiklet şenliği ile İzmir’in iki yakasını birleştirdi.

Özel Piri Reis Okullarının öğrencilerine bisiklet ve spor sevgisi aşılamak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği bisiklet etkinliği "PİRİSİKLET" 11. kez gerçekleştirildi. Bu yıl ilk kez İzmir’in iki ucu olan İnciraltı Kent Ormanı ile Bostanlı’da düzenlenen şenlikte Piri Reisli öğrenciler, velileri ve öğretmenlerden oluşan yaklaşık 550 kişilik grup bisikletleriyle birlikte eğlence dolu bir gün geçirdi. İnciraltı Kent Ormanı girişi ile Bostanlı seyir terası önünde müzik ve ikramlarla başlayan bisiklet şenliği öğrencilerin yaş gruplarına göre iki ayrı parkurda gerçekleştirildi. Anaokulu öğrencileri velileriyle birlikte kısa parkurda bisiklet sürmenin keyfini yaşarken ilk ve ortaokul öğrencileri İnciraltı’nda lagünün çevresinde, Bostanlı’da ise bisiklet yolunun Çiğli ayrımına kadar bisiklet sürdü. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik öğlen saatlerinde sona erdi.