Kardeşlik tohumları atıldı

03 Kasım 2019

IMG_14862

Ağabey, Abla, Kardeş Projesi kapsamında büyüklerle küçükler bitki dikerek ve tohum ekerek “Can suyu” etkinliği gerçekleştirdi.

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında öğrenciler arasındaki dayanışmayı, büyük sınıflardaki öğrencilerin küçük sınıflardaki kardeşlerine rehber olmasını amaçlayan “Ağabey, Abla, Kardeş Projesi”nin ilk etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerin çevre bilinci ve sorumluluğu kazanması, bitkilerin gelişim sürecini gözleme fırsatı bulması amacıyla gerçekleştirilen “Can suyu” etkinliğinde 5, 6 ve 7 sınıf öğrencileri 1 ve 2. sınıftaki kardeşleri ile bahçede hazırlanan alanlara menekşe dikerek, serada tohum ekerek can suyunu verdi. 1.sınıflar ağabey ve ablaları ile tanışmanın, 2.sınıflar ise ağabey ve ablaları ile yeniden etkinlik yapmanın heyecanını yaşadı.