İngilizce Günleri tamamlandı

28 Şubat 2019

TRN_10872


Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Yabancı Diller Koordinatörlüğü tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen “İngilizce Günleri (British Days)”nde öğrenciler bir hafta boyunca her etkinlikte İngilizce kullandı.

Öğrencilerin Fransızca, İngilizce ve İtalyancayı kültürleriyle birlikte doğal ortamlarında öğrenmeleri amacıyla Yabancı Diller Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen İngilizce Günleri (British Days) tamamlandı. Bir haftaya yayılan etkinliklerde anaokulundan ortaokula kadar tüm öğrenciler sokak oyunlarından tiyatro eserlerine kadar çok sayıda etkinlikte İngilizce kullanarak İngiliz geleneklerini tanıdı.

İngiltere Kraliçesi Elisabeth ile tanışan anaokulu hazırlık sınıfı öğrencileri geleneksel 5 çayının nasıl gerçekleştiğini kraliçenin ağzından dinledi. 5 çayı ile ilgili filmler izleyen ve birbirlerine çay ikram eden minik öğrenciler sabah töreninde “I’m a little tea pot” adlı şarkıyı seslendirdi. Londra’ya minik bir gezi yapaı 1’ler London Eye ve London Bridge’i gezen öğrenciler gezilerinde gördüklerini “Double Red Bus” adlı kitapçıkta resmetti. Geleneksel İngiliz sokak oyunları hakkında araştırma yapan 2 ve 3’ler spor salonunda bu oyunları oynayarak keyifli saatler geçirdi. Harry Potter’in büyülü dünyasında yolculuğa çıkan 4’ler okul fuayesinde çarkıfelek oynadı. Britihs Days etkinliklerini ünlü İngiliz Yazar William Shakespeare ve eserleri üzerine kuran ortaokul öğrencileri ise Londra’daki bir turistik gezi ile Sherlock Holmes hikayelerini sahneye taşıdı.

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img