Güzelbahçe Piri Reis mind lab finallerinde

20 Mayıs 2019

PHOTO-2019-05-12-16-12-082

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları, 14. Mind Lab Olimpiyatları Türkiye Final Turnuvası’na katıldı. İstanbul Beykent Üniversitesi Ayazağa- Maslak Kampüsünde yapılan turnuvaya 16 takım katıldı. Turnuvaya ilk kez katılan ve en küçük takım ünvanını alan Piri Reisliler 10. oldu.

Dünyanın pek çok ülkesinde çocukları heyecanlı ve keyifli bir rekabet ortamında bir araya getiren eğitim süreci olan mind lab, okullardaki eğitimin ardından yerel turnuvalar ile sürdükten sonra şampiyona ile sonuçlanır. Şampiyonaya katılan ve yaşları 9-12 arasındaki dört oyuncudan oluşan takımlar Abalon, Dama, Koridor ve Okti adlı oyunlarda hünerlerini sergiler.