Güzelbahçe Piri Reis Lego fuarında

20 Mart 2019

20190317_1406082

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları FLL Junior Takımı Les Etoiles D’Orion, Çakabey Okulları tarafından düzenlenen fuara katıldı.

Bilim Kahramanları Derneği tarafından bu yıl “Görevimiz Ay (Mission Moon)” teması ile düzenlenen lego fuarı 17 Mart 2019 Pazar günü yapıldı. Les Etoiles D’Orion üyeleri fuarda sezon teması Görevimiz Ay ile ilgili olarak yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlatarak hazırladıkları posteri sunma fırsatı buldu. Fuar sonunda Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları FLL Takımı Les Etoiles D’Orion, yeni bir şeyler öğrenip bunları denemekten çekinmeyerek ortaya başarılı ürün koyan takımlara verilen “Minik Thomas Edison Ödülü”nü almaya hak kazandı.