Güzelbahçe Piri Reis bölge finallerinde

06 Şubat 2019

IMG_70932

Türk Beyin Takımı (TBT) tarafından Ocak ayında düzenlenen beyin olimpiyatlarına katılan Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarından 7 öğrenci bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Ülkemizi dünya zeka oyunları şampiyonasında temsil etme potansiyeli bulunan öğrencileri belirlemek amacıyla Dünya Zekâ Oyunları Federasyonu Türkiye temsilcisi Türk Beyin Takımı’nın ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği beyin olimpiyatlarının ilk basamak sonuçları açıklandı. TBT formatörleri gözetmenliğinde yapılan ilk basamak yarışmasına katılan 3’ü ilkokul toplam 7 öğrenci önümüzdeki günlerde yapılacak Ege Bölge Finallerine katılmaya hak kazandı. Ocak ayında yapılan ilk basamak yarışmasına katılan öğrenciler akıl ve mantık yürütme oyunları ile genel yetenekten oluşan 30 soruyu çözmüştü.