Anaokulunda macera dolu sabah

25 Şubat 2019

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları anaokulu öğrencileri Yazar Eda Yüksel ile macera dolu bir sabah geçirdi.

Minik Piri Reisliler, “Kitaptan Çıkan Dünyam” projesi kapsamında anaokuluna konuk olan Eda Yüksel’in “Çorabı Kaçan Fil Jeremi” adlı kitabının kahramanı Jeremi ile birlikte yeni maceralara yelken açtı. Kitabı okuyarak Jeremi’nin maceralarını keşfeden minikler daha sonra el becerileri ile matematiksel becerilerini bir arada kullanabilecekleri çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Jeremi’in bavulundan çıkan çorapları eşleştiren minik öğrencilerin macera dolu yolculuğu çoraplardan birinin içine gizlenen kalemtıraşı bulmaları ile sona erdi.