Doğa yürüyüşleri devam ediyor

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarının geleneksel doğa yürüyüşleri yeni öğretim yılı ile birlikte kaldığı yerden devam ediyor. Piri Reisli minikler haftasonunu çam ormanındaki doğa yürüyüşü ile değerlendirdi. Urla’nın Uzunkuyu Köyünde sabah kahvaltısı yapan 2, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri daha sonra Zeytineli Köyü’nden yürümeye başladı. İzmir-Çeşme arasında eski yıllarda ulaşımı sağlayan taş köprünün üzerinden başlayan yürüyüş çam ormanı içinde 14 kilometre sürdü. Yol kenarlarında buldukları çöpleri toplayan öğrenciler tarihi Roma Dönemine dayanan taş kilise ve eski köy yerleşimini ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde Karaburun Kavşağında yürüyüşü sonlandırdı.