İngilizce Öğretmeni

melek çığırgil

Melek ÇIĞIRGİL

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 2020- 2021 eğitim öğretim yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Fakültesinde öğretim üyesi asistanı olarak hazırlık sınıfı İngilizce öğretmenliği yaptı. TÜBİTAK BİDEB adlı, “Course on the Use of Corpus in English Language Teaching for Pre-service English Teachers”, eğitimini tamamladı. Erasmus+ Environmental Awareness Teacher Training Projesinde görev alarak İspanyada proje seminerinde konuşmacı olarak katılım sağlayan Çığırgil, 2022- 2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında göreve başladı.