Fransızca Öğretmeni

laura boveroux

Laura BOVEROUX

Brüksel Institut libre Marie Haps’ta (UCLouvain) Fransızca hedef dilli Mütercim Tercümanlık -Bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra aynı üniversitede multidisipliner çeviri ve dilbilgisi alanında yüksek lisansını tamamlayan Laura Eléonore Boveroux, 2015 yılında Türkiye’ye yerleşti. Fransız Kültür Merkezinde çeşitli kurumsal çeviriler yaparak Fransızca çeviri kursu ve farklı yaş grubuna yönelik Fransızca kurslarında öğretmenlik yaptı. 2015’ten beri İngilizce ve Fransızca dilinde eğitimlere ve konferanslara düzenli olarak katılarak pedagojik ve güncel öğretim yöntemleriyle ilgili sertifikalar edindi. 2016’da Yaşar Üniversitesi’nde (YDYO) Yabancı Diller Yüksek Okulu’nda tam zamanlı Fransızca öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Yaşar Üniversitesi’ndeki görevine 2023 yılına kadar devam eden Boveroux, 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında Fransızca öğretmeni olarak göreve başladı.