UKULULE VE DAVUL RİTİM KULÜBÜ

Kulup_Muzikal

Öğretmenin Adı: Meral HELALPARA

Kulüp Amaçları:

• Ukulule çalgısını tanıyacak ve davulla ritim çalışmaları yapmak. (Çalışmalarımız bir hafta ukulule bir hafta davul ritim olarak dönüşümlü yapılacaktır.)
  • Müzik ve ritim duygusunu geliştirmek.

Kulüp Katılım Kriterleri:

• 4 ve 5. sınıf öğrencisi olmak.
  • Kulübümüzü seçen öğrencilerimizin ukulule çalgıları olmalı.
  • Çalışmaya istekli ve yaratıcı olmak.

Kulüp Üye Sayısı: 15 öğrenci

Kulüp Kuralları: Kulübümüzde uyum ve motivasyonu bozmadan, saygı ve orkestra disipliniyle, ben değil biz olma bakış açısıyla birlikte eğlenerek müzik yapma konusu orkestra kurallarımızın temelini oluşturmaktadır. Ekip çalışmasına uyumlu olmak. Arkadaşları ile iyi ilişkiler içerisinde olmak. Zamanında derslere katılmak.

Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Kulübümüzü seçen öğrencilerimizin UKULULE çalgısı temin etmeleri gerekmektedir. (Çalgı alımında müzik öğretmeni bilgi desteği sağlayacaktır. )

©2021 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.