Ortaokul Müdür Yardımcısı

nimet nihal ay

ORTAOKUL MD. YRD.- N. Nihal AY

Pamukkale Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü’nden 2005 yılında mezun oldu. 2005 yılında başladığı meslek yaşamında farklı özel okullarda fen bilimleri öğretmenliği, fen bilimleri zümre başkanlığı yapan Ay, son sekiz yıl müdür yardımcısı, kalite yönetim temsilcisi ve K12 müdür başyardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi Okul Liderliği Sertifika Programının yanı sıra takım çalışması ve işbirliği, 21. yy eğitimi, vizyon oluşturma ve ilham verme, öğretimsel liderlik, uzaktan öğrenme liderliği, yaratıcı problem çözme, sürdürülebilirlik, sanal oramda kolaylaştırıcılık ve moderasyon, çatışma ve kriz çözme, öğretimde koçluk ve mentorlük, etkileşimli eğitim uygulamaları, ISO 9001 kalite yönetim sistemi ve iç tetkik konularında birçok eğitime katılan N. Nihal Ay, 2022- 2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında ortaokul müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır.