Uzman Öğretici Çocuk Gelişimi ve Eğt.

Hande İLALAN

Ege Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Gelişimi Bölümünden 1996 yılında mezun oldu. İzmir'deki özel okullarda anaokulu sınıf öğretmenliği yapan İlalan Eylül 2012'den bu yana Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında çalışmaktadır. Okul öncesi eğitimle ilgili çok sayıda eğitim sertifikalarının yanı sıra kalite yönetim sistemlerinin anaokulunda uygulamasında iç denetçi yetki sertifikasına sahiptir. 2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği’nden “0-6 yaş DENVER II Gelişimsel Tarama Testi Uygulayıcı Testör” yetkisini almıştır. 2015 yılında LEGO Education Türkiye tarafından verilen Lego Robot ve Kodlama Öğretmen eğitimine katılarak okul içinde bu alanda çalışmalar yapmaktadır.

©2021 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.