dilek bozan

Dilek BOZAN

Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Öğretmenliğe 2007 yılında başladı. EÇEV (Ege Çağdaş Eğitim Vakfı), ÇOGED (Çocuk ve Gençlik Edebiyatı)’de düzenleme kurulu üyesi olarak çalışmaktadır. Eğitimle ilgili birçok eğitim ve seminerlere katılmıştır. Doç. Dr. Sertel Altun’dan birbuçuk yıl boyunca kesintisiz ve düzenli olarak “Farklılaştırılmış Eğitim” ile “UBD” (Tasarım Yoluyla Anlama), Dr. Tamer Ergin’den PASS Teorisi, Türkiye Felsefe Kurumu Çocuklar İçin Felsefe Birimi Başkanı Nuran Direk ile Doç. Dr. Özge Özdemir’den “P4C” (Çocuklar İçin Felsefe) eğitimlerini alıp uygulamalarda bulunmuştur. Dilek Bozan, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında çalışmaya başlamıştır.

©2022 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.