DESTINATION IMAGINATION

di

Öğretmenin Adı: Nurdan KORUYUCU- Kayacan EMRE

Kulüp Amaçları:

Öğrencilerin yaratıcılarını geliştirmek, ürün ortaya çıkararak başarabildiklerini görmelerini sağlamak, belirlenen konu üzerinde araştırmalar yapılarak fikir edinilmesini sağlamak.

Öğrencilerin belirlenen konu üzerinde yaptıkları araştırmaya bağlı olarak ürün tasarlaması.

Gerekli malzemeleri kullanarak ürün yapması ve sunumunu gerçekleştirilmesi.

Kulüp Katılım Kriterleri:

• 5,6,7.  sınıf öğrencisi olmak.
  • İstenilen malzemeleri temin etmek , kulübe düzenli olarak katılmak,
  • Malzemelerin dikkatli ve özenli kullanılması, ortak çalışmalarda gerekli hassasiyetin gösterilmesi .

Kulüp Üye Sayısı: 8-10 öğrenci

Kulüp Kuralları: Ekip çalışmasına uyumlu olmak, arkadaşları ile iyi ilişkiler içerisinde olmak, zamanında derslere katılmak.

Kulüp Uygulamalarında Öğrenciye Ait Masraflar: Karton, makas, tutkal, fırça, boya, kalem cetvel, bant vb. (tasarlanan ürüne göre değişen malzemeler...)