Kayıt Bilgilendirme

Kayıt Bilgileri

• Kayıt işlemleri hafta içi her gün 09.00 – 17.00 saatleri arasındadır.
  • Okulla ilgili bilgi almak isteyen aday velilerimizin 0 (232) 236 77 41 numaralı telefondan randevu almaları rica olunur.
  • Kayıtlarımız anaokulu ve 1.sınıflarımızda ön görüşme ile yapılmaktadır. Kayıt için gelirken öncelikle rehber öğretmenimizden randevu alarak öğrencimizi görüşmeye getirmenizi rica ederiz. Böylece rehber öğretmenlerimiz ön görüşmeyi de yapacaklar kayıt işlemleri için ayrıca gelmenize gerek kalmayacaktır.
  • Kayıt için okulda bilgi formu doldurulmalı ve öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve fotoğrafı getirilmelidir.

Anaokulu ve 1.sınıflar:

• Kayıtlar aşağıda belirtilen yaş tablosuna göre yapılacaktır.
  • Sınıflarımızda kontenjan sınırlıdır.

2019-2020 YAŞ KAYIT TABLOSU

yastablosu

Ara sınıflar (2– 8) :

Ara sınıflarımıza; aday kayıt sonrası yapılacak olan Fransızca (yazılı-sözlü), Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi (veya Fen ve Teknoloji-Sosyal Bilgiler) derslerinin yazılı sınavlarından başarılı olanlar, mülakatla kontenjan doğrultusunda kesin kayıt yaptırabileceklerdir.

©2019 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.