Kayıt Bilgilendirme

Kayıt Bilgileri

• Kayıt işlemleri hafta içi her gün 09.00 – 17.00 saatleri arasındadır.
  • Okulla ilgili bilgi almak isteyen aday velilerimizin 0 (232) 236 77 41 numaralı telefondan randevu almaları rica olunur.
  • Kayıtlarımız anaokulu ve 1.sınıflarımızda ön görüşme ile yapıldığından görüşmeye gelirken öğrencimizi de getirmenizi rica ederiz. Böylece Rehber öğretmenlerimiz ön görüşmeyi de yapacaklar ve öğrenci görüşmesi için ayrıca gelmenize gerek kalmayacaktır. Kayıt için okulda bilgi formu doldurulmalı ve öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi getirilmelidir.

Anaokulu ve 1.sınıflar :

• Kayıtlar aşağıda belirtilen yaş tablosuna göre yapılacaktır.
  • 1. sınıflarımızda kontenjan sınırlıdır.

2017-2018 YAŞ KAYIT TABLOSU

kayittakvimi

Ara sınıflar (2– 8) :

Ara sınıflarımıza; aday kayıt sonrası yapılacak olan Fransızca (yazılı-sözlü), Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi (veya Fen ve Teknoloji-Sosyal Bilgiler) derslerinin yazılı sınavlarından başarılı olanlar, mülakatla kontenjan doğrultusunda kesin kayıt yaptırabileceklerdir.