Fransızca Kulüp Saati

Kulup_KomediMuzikal

Piri Reis Okullarımızda, ilkokul düzeyinde öğrencilerimiz haftada bir gün Fransızca Öğretmeni ve Sınıf Öğretmeniyle birlikte Fransızca Kulüp Saati yapar.

Bu, öğrencilerimizin Fransız dilini ‘’amaç’’ değil, ‘’iletişim aracı’’ olarak kullanabilecekleri bir zaman dilimidir.

İlkokul sınıfları, bu uygulama ile Fransızcayı farklı bir proje üretirken de hayatına katar. Sınıf öğretmenlerinin de bu projedeki ortaklığı öğrencilerin etkinliği doğal bir bütünsellik içinde algılamalarını kolaylaştırır.

Fransızca Kulüp Saatinde, ilkokullu Piri Resililer Fransızca oyunlar, el işi faaliyetleri gibi çeşitli etkinlikler yaparlar.