İngilizce Öğretmeni

gülce

Zeynep Gülce AKTAŞ

İzmir Ekonomi Üniversitesi İngilizce Mütercim- Tercümanlık Bölümünden 2010 yılında mezun oldu. 2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesinden İngilizce Öğretmenliği Pedagojik Formasyon Sertifikası aldı. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında İngiltere Oxford Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği yaz kursunu tamamladı ve yaz semineri katılım sertifikasını almaya hak kazandı. Vücut dili kullanımı, etkili konuşma kurslarına katıldı ve katılım belgesi almaya hak kazandı. Öğretmenlik hayatına 2012 yılında başlayan Aktaş, 2016 yılından itibaren Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında İngilizce öğretmeni olarak çalışmaktadır.