Fransızca Öğretmeni

Şule Büşra ARPACIOĞLU

İsviçre ve Fransa’da ilk ve orta öğrenimini tamalayan Arpacıoğlu, ardından Türkiye’ye döndü. İzmir Özel Saint Joseph Fransız Lisesi’nden mezun oldu. Fransa Lumière Lyon II Üniversitesi Anadal “Sciences du Langage (Dilbilimi)”, Yan Dal “Médiation Culturelle et Communication (Kültürel Aracılık ve İletişim)” Bölümü’nden Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne yatay geçiş yaparak Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nden mezun oldu. Fransızca yeminli tercümanlık vasfıyla birçok çeviri görevinde yer aldı. Meslekiçi ve meslek dışı pek çok sertifikaya sahip. İzmir’de bulunan Belçika ve Fransa kökenli firmalarda birkaç yıl çalıştıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nden bölüm birinciliği ile mezun oldu. Şirinyer Anadolu Lisesi’nde ve İzmir Atatürk Lisesi’nde Fransızca Öğretmenliği stajlarını yaptı. Arpacıoğlu, Eylül 2017’den bu yana Piri Reis Okullarında Fransızca Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.