İtalyanca Öğretmeni

selmakorkmaz

Selma KORKMAZ

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi İtalyan Dili ve edebiyatı Anabilim Dalından 1993 yılında mezun oldu. Uzun yıllar uluslararası lojistik sektöründe çalıştıktan sonra 2001-2013 Artı Yönetim Danışmanlığı Ltd. Şti’de firma ortağı olarak “Kalite Yönetim Sistemleri ve Eğitim” danışmanı olarak çalıştı. İtalya Perugia Üniversitesi’nde “Dilsel ve Kültürel Çalışmalar”, İzmir Institute of Language Studies’de “Teaching English to Young Learners”, İtalyan Kültür Derneğinde “For a Teaching 360 from the book to the web 2.0, through video, multimedia and the LIM”, “Fonksiyonel İletişimsel Görevler Sınıfında Avrupa Ortak Başvuru Metni ve Etkileşim Eylem Odaklı Bir Yaklaşım Doğrultusunda Öğretim Teknikleri” katıldı. 2010- 2016 yılları arasında çeşitli özel okullarda çalışan, 2013’den bu yana Türkçe- İtalyanca/ İtalyanca-Türkçe yeminli tercümanlık da yapan Korkmaz 2014 yılından beri Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında İtalyanca Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.