Sınıf Öğretmeni

Sebahat KIZILELMA

Öğretmen okulundan 1976, Ankara Üniversitesi Eğitim Ön Lisans Programı’ndan 1988 yılında mezun oldu. Devlet okullarında görev yaptığı 23 yıl devlet okullarında üstün çalışmalarından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çok kez takdir ve teşekkür belgeleriyle ödüllendirildi. 1999 yılında Piri Reis Güzelbahçe’de Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladıktan sonra Fransız Kültür Merkezi’nin kursunu başarı ile tamamlayarak Francophon öğretmenler arasına katıldı. Başta İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi’nde düzenlenen150 saat süren “Zihinsel Yönetim”eğitimini olmak üzere çok sayıda meslek içi eğitimi başarı ile tamamlayan Kızılelma seminerlerde yaptığı sunumlardan dolayı İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Güzelbahçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.