Kurucu Temsilcisi - Okul Müdürü

Sabrina ATASEVEN

Özel İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi’nden 1996, Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nden 2001 yılında mezun oldu. 1999 yılında Özel İzmir Saint Joseph Lisesi, 2002’de Fransa’da Ecole Saint Raphael ve Ecole Saint Charles, 2006’da İskenderiye’de College Saint Gabriel & College Saint Marc ve Ecole Matemelle College Da La Salle’de staj yaptı. Öğretmenlik kariyerine 2001 yılında Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları’nda Fransızca Öğretmeni olarak başlayan Ataseven, 2007’de Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Anaokulu Koordinatörü, 2008’de Anaokulu Müdür Yardımcılığı, 2010 Güzelbahçe Anaokulu ve İlkokul Müdür Yardımcılığı, 2015’te Özel Güzelbahçe Eğitim Koordinatörü, Anaokulları Koordinatörü ve Güzelbahçe Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. Başta çocuk gelişimi, eğitimde oyun, öğrenme odaklı sınıf yönetimi, yaratıcı drama olmak üzere çok sayıda meslek içi eğitim alan Ataseven yurtiçi ve yurtdışı pek çok seminerde katılımcı ve organizatör olarak yeraldı. Ataseven 2016 yılından bu yana Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Müdürlüğü görevini yürütmektedir.