İngilizce Öğretmeni

Nüket ÇANDIR

Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden 1988 yılında mezun oldu. Aynı yıl Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden İngilizce Öğretmenliği Pedagojik Formasyon Sertifikası aldı. İngiltere’de 3 aylık mesleki bir kursa katıldı. 2006-2009 yılları arasında Rusya’da Anglo American School of Moscow’da öğretmen olarak çalıştı. Rusya’da “Primary Years Program (PYP), 2016 yazında İngiltere’de “Teacher’s Refresher Course” sertifika eğitimi alan Çandır, yurtiçinde çeşitli konularda sertifika programlarına katıldı. 3 yıl çeşitli özel okullarda çalıştıktan sonra, 2012 yılında Karşıyaka Piri Reis İlköğretim Okulu’nda göreve başlayan Çandır,  2013 yılı itibari ile Güzelbahçe Piri Reis Okullarında İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.