Müdür Yardımcısı (Ortaokul)

mert pala

Nihat Mert PALA

Hacettepe Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümünden 2001 yılında mezun oldu.  2006-2008 yılları arasında Balıkesir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde tezli yüksek lisansını tamamladı. Teziyle ilgili 8. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresinde bildiri sundu. Elementary Education Online Dergisinde makale yayınladı. 2001 yılından itibaren özel okullarda matematik öğretmenliği yaptı ve farklı sorumluluk alanlarında hizmet verdi. Ulusal ve uluslararası matematik yarışmalarında koordinatörlük, TÜBİTAK araştırma projeleri yarışmalarında danışmanlık, First Lego Ligi turnuvalarında koçluk yaptı. Eylül 2018’de Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarında göreve başladı.

©2020 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.