Usta Öğretici (Okul Öncesi)

Meltem DAYANIKLI

Akhisar Kız Meslek Lisesi- Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Bölümü’nden 2003 yılında mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü’nde eğitim görmektedir. Öğretmenlik kariyerine 2005 yılında Ankara Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’nda başlamıştır.  Kırıkkale Valiliği Milli Eğitim Müdürlüğü usta öğretici oryantasyon seminerine katılarak, aldığı belge ile usta öğretici adaylığı kalkmıştır. 2005-2013 yılları arasında Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere özel okullarda anasınıfı öğretmeni olarak çalışmıştır. Kişisel gelişim , yaratıcı drama, GEMS eğitimleri alıp, birçok okul öncesi sempozyumlarına katılarak, eğitim sertifikaları almıştır. 2014 yılından itibaren Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları Anaokulu’nda yardımcı öğretmen olarak görev yapmaktadır.