Müzik Öğretmeni

Kerem SANDIKKAYA

Dokuz Eylül Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nden 2007 yılında mezun oldu. Müzik Öğretmenliğine, çeşitli orkestra, tiyatro ve müzikal çalışmalarına lise ve üniversite yıllarında başladı. Birçok şarkı ve marş düzenlemesi ile beste çalışması yaptı. TRT için çeşitli türküler düzenleyerek belgesel müziklerine katkıda bulundu. Müzik öğretim yöntemleri ile ilgili çocuk ve müzik konulu birçok seminere katıldı. Farklı öğretim yöntemleri geliştirerek müzikomedi adında proje çalışmasına başladı. Bu projede çeşitli video ders anlatımları ile birçok müzik öğretmeni, sınıf öğretmeni ve öğrencilere çeşitli konularda destek vermektedir. 2007- 2014 yılları arasında çeşitli özel okullarda görev yapan Sandıkkaya 2014’te Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları’nda Müzik Öğretmeni olarak çalışmaya başladı.