Uzman Öğretici Çocuk Gelişimi ve Eğt.

Hande İLALAN

Ege Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Gelişimi Bölümü’nden 1996 yılında mezun oldu. Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu, Özel İzmir Türk Koleji ve Özel Deniz Koleji'nde anasınıfı öğretmeni olarak yaptı. Eylül 2012'den bu yana Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları’nda görev yapmaktadır.
Okul öncesi eğitimle ilgili çok sayıda eğitim sertifikalarının yanı sıra kalite yönetim sistemlerinin anaokulunda uygulamasında iç denetçi yetki sertifikasına sahiptir.
2011 yılında Hacettepe Üniversitesi Gelişimsel Çocuk Nörolojisi Derneği’nden “0-6 yaş DENVER II Gelişimsel Tarama Testi Uygulayıcı Testör” yetkisini almıştır. 2015 yılında LEGO Education Türkiye tarafından verilen Lego Robot ve Kodlama Öğretmen eğitimine katılarak okul içinde bu alanda çalışmalar yapmaktadır.